Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Food hygiene - Guideline for the selection of materials used in contact with foodstuffs - General principles.
Automaticky přeložený název:
Hygiena potravin - Pravidlo pro výběr materiálů ve styku s potravinami - Obecné zásady.
NORMA vydána dne 1.6.2009
Označení normy: DIN 10528:2009-06
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.6.2009
Kód zboží: NS-182657
Počet stran: 40
Přibližná hmotnost: 120 g (0.26 liber)
Země: Německá technická norma
Kategorie: Technické normy DIN
Lebensmittelhygiene - Anleitung für die Auswahl von Werkstoffen für den Kontakt mit Lebensmitteln - Allgemeine Grundsätze.
Poslední aktualizace: 27.04.2025 (Počet položek: 2 197 486)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.