Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Food hygiene - Production and immediate dispense of ice-cream to the consumer - Hygiene requirements, testing.
Automaticky přeložený název:
Hygiena potravin - Výroba a okamžité dávkujte zmrzliny pro spotřebitele - Hygienické požadavky, zkoušení.
NORMA vydána dne 1.5.2008
Označení normy: DIN 10518:2008-05
Datum vydání normy: 1.5.2008
Kód zboží: NS-182631
Počet stran: 19
Přibližná hmotnost: 57 g (0.13 liber)
Země: Německá technická norma
Kategorie: Technické normy DIN
Zmrzlina a zmrzlinové cukrovinky
Zařízení a vybavení potravinářského průmyslu
Lebensmittelhygiene - Herstellung und unmittelbare Abgabe von Speiseeis an den Verbraucher - Hygieneanforderungen, Prüfung.
Poslední aktualizace: 12.05.2025 (Počet položek: 2 199 201)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.