Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Food hygiene - Production and dispense of non-prepacked ice cream and soft ice cream to the consumer - Hygiene requirements, testing.
Přeložit název
NORMA vydána dne 1.4.2019
Označení normy: DIN 10518:2019-04
Datum vydání normy: 1.4.2019
Kód zboží: NS-939394
Počet stran: 15
Přibližná hmotnost: 45 g (0.10 liber)
Země: Německá technická norma
Kategorie: Technické normy DIN
Ostatní mléčné výrobky
Zařízení a vybavení potravinářského průmyslu
Lebensmittelhygiene - Herstellung und Abgabe von nicht vorverpacktem Speiseeis und Softeis an den Verbraucher - Hygieneanforderungen, Prüfung.
Chcete mít jistotu, že používáte pouze platné technické normy?
Nabízíme Vám řešení, které Vám zajistí měsíční přehled o aktuálnosti norem, které používáte.
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 28.04.2024 (Počet položek: 2 896 137)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.