Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Food hygiene - Temperature requirements for foodstuffs.
Přeložit název
NORMA vydána dne 1.3.2022
Označení normy: DIN 10508:2022-03
Datum vydání normy: 1.3.2022
Kód zboží: NS-1049629
Počet stran: 17
Přibližná hmotnost: 51 g (0.11 liber)
Země: Německá technická norma
Kategorie: Technické normy DIN
Procesy v potravinářském průmyslu
Chladicí zařízení pro komerční využití
Lebensmittelhygiene - Temperaturen für Lebensmittel.
Chcete pravidelně odebírat informace o nově vycházejících normách z celého světa a to zcela zdarma?
Přihlašte se k odběru. Vše je velice jednoduché a absolutně ZDARMA.
Na výběr máte vydavatele z celého světa.
Poslední aktualizace: 04.08.2025 (Počet položek: 2 211 733)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.