Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Food hygiene - Temperature requirements for foodstuffs.
Přeložit název
NORMA vydána dne 1.3.2022
Označení normy: DIN 10508:2022-03
Datum vydání normy: 1.3.2022
Kód zboží: NS-1049629
Počet stran: 17
Přibližná hmotnost: 51 g (0.11 liber)
Země: Německá technická norma
Kategorie: Technické normy DIN
Procesy v potravinářském průmyslu
Chladicí zařízení pro komerční využití
Lebensmittelhygiene - Temperaturen für Lebensmittel.
Chcete mít jistotu, že používáte pouze platné technické normy?
Nabízíme Vám řešení, které Vám zajistí měsíční přehled o aktuálnosti norem, které používáte.
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 02.06.2025 (Počet položek: 2 203 752)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.