Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Food hygiene - Temperature requirements for foodstuffs.
Automaticky přeložený název:
Hygiena potravin - Požadavky na teplotu pro potraviny.
NORMA vydána dne 1.3.2012
Označení normy: DIN 10508:2012-03
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.3.2012
Kód zboží: NS-182614
Počet stran: 13
Přibližná hmotnost: 39 g (0.09 liber)
Země: Německá technická norma
Kategorie: Technické normy DIN
Lebensmittelhygiene - Temperaturen für Lebensmittel.
Poslední aktualizace: 01.05.2025 (Počet položek: 2 198 088)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.