Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Determination of lactose and galactose content of milk products; enzymic method.
Automaticky přeložený název:
Stanovení laktózy a galaktózy obsah mléčných výrobků; Enzymatická metoda.
NORMA vydána dne 1.8.1982
Označení normy: DIN 10344:1982-08
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.8.1982
Kód zboží: NS-182438
Počet stran: 4
Přibližná hmotnost: 12 g (0.03 liber)
Země: Německá technická norma
Kategorie: Technické normy DIN
Bestimmung des Lactose- und Galactosegehalts von Milch und Milchprodukten; Enzymatisches Verfahren.
Poslední aktualizace: 15.01.2025 (Počet položek: 2 219 703)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.