NEPLATNÁ DIN 10286:1976-05 1.5.1976 náhled

DIN 10286:1976-05

Van Gulik cheese butyrometer; 0 to 40%, calibrated.

Automaticky přeložený název:

Van Gulik butyrometer sýr; 0 až 40%, kalibrován.



NORMA vydána dne 1.5.1976


Jazyk
Provedení
DostupnostSKLADEM
Cena575.90 bez DPH
575.90

Informace o normě:

Označení normy: DIN 10286:1976-05
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.5.1976
Kód zboží: NS-182345
Počet stran: 2
Přibližná hmotnost: 6 g (0.01 liber)
Země: Německá technická norma
Kategorie: Technické normy DIN

Anotace textu normy DIN 10286:1976-05 :

Butyrometer für Käse, nach van Gulik, Meßbereich 0 bis 40 %, eichfähig.

Doporučujeme:




Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.