Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Analysis of spices and condiments - Determination of moisture content - Entrainment method.
Automaticky přeložený název:
Analýza koření a koření - Stanovení obsahu vlhkosti - Uvolnění metoda.
NORMA vydána dne 1.8.2000
Označení normy: DIN 10229:2000-08
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.8.2000
Kód zboží: NS-182272
Počet stran: 6
Přibližná hmotnost: 18 g (0.04 liber)
Země: Německá technická norma
Kategorie: Technické normy DIN
Untersuchung von Gewürzen und würzenden Zutaten - Bestimmung des Wassergehaltes - Destillationsverfahren.
Chcete mít jistotu, že používáte pouze platné technické normy?
Nabízíme Vám řešení, které Vám zajistí měsíční přehled o aktuálnosti norem, které používáte.
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 23.05.2025 (Počet položek: 2 201 776)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.