Norma DIN 10229:2000-08 1.8.2000 náhled

DIN 10229:2000-08

Analysis of spices and condiments - Determination of moisture content - Entrainment method.

Automaticky přeložený název:

Analýza koření a koření - Stanovení obsahu vlhkosti - Uvolnění metoda.



NORMA vydána dne 1.8.2000


Jazyk
Provedení
DostupnostSKLADEM
Cena1 441.00 bez DPH
1 441.00

Informace o normě:

Označení normy: DIN 10229:2000-08
Datum vydání normy: 1.8.2000
Kód zboží: NS-182272
Počet stran: 6
Přibližná hmotnost: 18 g (0.04 liber)
Země: Německá technická norma
Kategorie: Technické normy DIN

Kategorie - podobné normy:

Koření

Anotace textu normy DIN 10229:2000-08 :

Untersuchung von Gewürzen und würzenden Zutaten - Bestimmung des Wassergehaltes - Destillationsverfahren.

Doporučujeme:

Aktualizace zákonů

Chcete mít jistotu o platnosti užívaných předpisů?
Nabízíme Vám řešení, abyste mohli používat stále platné (aktuální) legislativní předpisy.
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.




Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.