Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Microbiological analysis of meat and meat products; detection and enumeration of lactobacilli; spatula method (reference method).
Automaticky přeložený název:
Mikrobiologický rozbor masa a masných výrobků; detekce a stanovení počtu laktobacilů; špachtle metoda (Referenční metoda).
NORMA vydána dne 1.9.1991
Označení normy: DIN 10168:1991-09
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.9.1991
Kód zboží: NS-182200
Počet stran: 4
Přibližná hmotnost: 12 g (0.03 liber)
Země: Německá technická norma
Kategorie: Technické normy DIN
Mikrobiologische Untersuchung von Fleisch und Fleischerzeugnissen; Bestimmung von Laktobazillen; Spatelverfahren (Referenzverfahren).
Poslední aktualizace: 28.04.2025 (Počet položek: 2 197 482)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.