NEPLATNÁ DIN 10168:1991-09 1.9.1991 náhled

DIN 10168:1991-09

Microbiological analysis of meat and meat products; detection and enumeration of lactobacilli; spatula method (reference method).

Automaticky přeložený název:

Mikrobiologický rozbor masa a masných výrobků; detekce a stanovení počtu laktobacilů; špachtle metoda (Referenční metoda).



NORMA vydána dne 1.9.1991


Jazyk
Provedení
DostupnostSKLADEM
Cena984.90 bez DPH
984.90

Informace o normě:

Označení normy: DIN 10168:1991-09
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.9.1991
Kód zboží: NS-182200
Počet stran: 4
Přibližná hmotnost: 12 g (0.03 liber)
Země: Německá technická norma
Kategorie: Technické normy DIN

Anotace textu normy DIN 10168:1991-09 :

Mikrobiologische Untersuchung von Fleisch und Fleischerzeugnissen; Bestimmung von Laktobazillen; Spatelverfahren (Referenzverfahren).

Doporučujeme:




Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.