Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Detection of Escherichia coli O 157 in meat and meat products.
Automaticky přeložený název:
Detekce Escherichia coli O 157 v mase a masných výrobků.
NORMA vydána dne 1.3.2004
Označení normy: DIN 10167:2004-03
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.3.2004
Kód zboží: NS-182198
Počet stran: 11
Přibližná hmotnost: 33 g (0.07 liber)
Země: Německá technická norma
Kategorie: Technické normy DIN
Nachweis von Escherichia coli O 157 in Fleisch und Fleischerzeugnissen.
Poslední aktualizace: 28.04.2025 (Počet položek: 2 197 482)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.