Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Microbiological examination of meat and meat products; determination of Enterobacteriaceae by the drop method.
Automaticky přeložený název:
Mikrobiologické vyšetření masa a masných výrobků; stanovení bakterií čeledi Enterobacteriaceae metodou kapky.
NORMA vydána dne 1.8.1986
Označení normy: DIN 10164-2:1986-08
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.8.1986
Kód zboží: NS-182195
Počet stran: 3
Přibližná hmotnost: 9 g (0.02 liber)
Země: Německá technická norma
Kategorie: Technické normy DIN
Mikrobiologische Untersuchung von Fleisch und Fleischerzeugnissen; Bestimmung von Enterobacteriaceae; Tropfplatten-Verfahren.
Poslední aktualizace: 19.05.2025 (Počet položek: 2 201 616)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.