Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Microbiological examination of meat and meat products - Determination of Enterobacteriaceae - Part 2: Drop plating method.
Přeložit název
NORMA vydána dne 1.6.2019
Označení normy: DIN 10164-2:2019-06
Datum vydání normy: 1.6.2019
Kód zboží: NS-946456
Počet stran: 12
Přibližná hmotnost: 36 g (0.08 liber)
Země: Německá technická norma
Kategorie: Technické normy DIN
Mikrobiologische Untersuchung von Fleisch und Fleischerzeugnissen - Bestimmung von Enterobacteriaceae - Teil 2: Tropfplatten-Verfahren.
Poskytování aktuálních informací o legislativních předpisech vyhlášených ve Sbírce zákonů od roku 1945.
Aktualizace 2x v měsíci !
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 24.12.2025 (Počet položek: 2 253 093)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.