Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Microbiological examination of meat and meat products; determination of Enterobacteriaceae by the spatula method (reference method).
Automaticky přeložený název:
Mikrobiologické vyšetření masa a masných výrobků; stanovení bakterií čeledi Enterobacteriaceae, které špachtlí metodou (referenční metoda).
NORMA vydána dne 1.8.1986
Označení normy: DIN 10164-1:1986-08
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.8.1986
Kód zboží: NS-182194
Počet stran: 3
Přibližná hmotnost: 9 g (0.02 liber)
Země: Německá technická norma
Kategorie: Technické normy DIN
Mikrobiologische Untersuchung von Fleisch und Fleischerzeugnissen; Bestimmung von Enterobacteriaceae; Spatelverfahren (Referenzverfahren).
Poslední aktualizace: 05.09.2024 (Počet položek: 2 346 132)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.