Norma DIN 10164-1:2019-06 1.6.2019 náhled

DIN 10164-1:2019-06

Microbiological examination of meat and meat products - Determination of Enterobacteriaceae - Part 1: Spatula method (reference method).

Přeložit název

NORMA vydána dne 1.6.2019


Jazyk
Provedení
DostupnostSKLADEM
Cena1 181.60 bez DPH
1 181.60

Informace o normě:

Označení normy: DIN 10164-1:2019-06
Datum vydání normy: 1.6.2019
Kód zboží: NS-946455
Počet stran: 12
Přibližná hmotnost: 36 g (0.08 liber)
Země: Německá technická norma
Kategorie: Technické normy DIN

Kategorie - podobné normy:

Mikrobiologie potravin
Maso, masné výrobky

Anotace textu normy DIN 10164-1:2019-06 :

Mikrobiologische Untersuchung von Fleisch und Fleischerzeugnissen - Bestimmung von Enterobacteriaceae - Teil 1: Spatelverfahren (Referenzverfahren).

Odebírejte informace o nově vydaných normách ZDARMA:

Chcete pravidelně odebírat informace o nově vycházejících normách z celého světa a to zcela zdarma?
Přihlašte se k odběru. Vše je velice jednoduché a absolutně ZDARMA.
Na výběr máte vydavatele z celého světa.


Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací / Rozumím