NEPLATNÁ DIN 10161-2:1984-02 1.2.1984 náhled

DIN 10161-2:1984-02

Microbiological analysis of meat and meat products; aerobic count at 30 °C; drop plating method.

Automaticky přeložený název:

Mikrobiologický rozbor masa a masných výrobků; aerobních mikroorganismů při 30 ° C; pokles pokovování metodu.



NORMA vydána dne 1.2.1984


Jazyk
Provedení
DostupnostSKLADEM
Cena984.90 bez DPH
984.90

Informace o normě:

Označení normy: DIN 10161-2:1984-02
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.2.1984
Kód zboží: NS-182189
Počet stran: 3
Přibližná hmotnost: 9 g (0.02 liber)
Země: Německá technická norma
Kategorie: Technické normy DIN

Anotace textu normy DIN 10161-2:1984-02 :

Mikrobiologische Untersuchung von Fleisch und Fleischerzeugnissen; Bestimmung der aeroben Keimzahl bei 30 °C; Tropfplatten-Verfahren.

Odebírejte informace o nově vydaných normách ZDARMA:

Chcete pravidelně odebírat informace o nově vycházejících normách z celého světa a to zcela zdarma?
Přihlašte se k odběru. Vše je velice jednoduché a absolutně ZDARMA.
Na výběr máte vydavatele z celého světa.




Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.