Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Microbiological analysis of meat and meat products; aerobic count at 30 °C; drop plating method.
Automaticky přeložený název:
Mikrobiologický rozbor masa a masných výrobků; aerobních mikroorganismů při 30 ° C; pokles pokovování metodu.
NORMA vydána dne 1.2.1984
Označení normy: DIN 10161-2:1984-02
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.2.1984
Kód zboží: NS-182189
Počet stran: 3
Přibližná hmotnost: 9 g (0.02 liber)
Země: Německá technická norma
Kategorie: Technické normy DIN
Mikrobiologische Untersuchung von Fleisch und Fleischerzeugnissen; Bestimmung der aeroben Keimzahl bei 30 °C; Tropfplatten-Verfahren.
Chcete pravidelně odebírat informace o nově vycházejících normách z celého světa a to zcela zdarma?
Přihlašte se k odběru. Vše je velice jednoduché a absolutně ZDARMA.
Na výběr máte vydavatele z celého světa.
Poslední aktualizace: 28.04.2025 (Počet položek: 2 197 482)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.