Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Microbiological analysis of meat and meat products; aerobic count at 30 °C; drop plating method.
Automaticky přeložený název:
Mikrobiologický rozbor masa a masných výrobků; aerobních mikroorganismů při 30 ° C; pokles pokovování metodu.
NORMA vydána dne 1.2.1984
Označení normy: DIN 10161-2:1984-02
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.2.1984
Kód zboží: NS-182189
Počet stran: 3
Přibližná hmotnost: 9 g (0.02 liber)
Země: Německá technická norma
Kategorie: Technické normy DIN
Mikrobiologische Untersuchung von Fleisch und Fleischerzeugnissen; Bestimmung der aeroben Keimzahl bei 30 °C; Tropfplatten-Verfahren.
Chcete mít jistotu o platnosti užívaných předpisů?
Nabízíme Vám řešení, abyste mohli používat stále platné (aktuální) legislativní předpisy.
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 20.05.2025 (Počet položek: 2 201 614)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.