Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Microbiological analysis of meat and meat products - Aerobic count at 30 °C - Drop plating method.
Přeložit název
NORMA vydána dne 1.12.2016
Označení normy: DIN 10161:2016-12
Datum vydání normy: 1.12.2016
Kód zboží: NS-667393
Počet stran: 10
Přibližná hmotnost: 30 g (0.07 liber)
Země: Německá technická norma
Kategorie: Technické normy DIN
Mikrobiologische Untersuchung von Fleisch und Fleischerzeugnissen - Bestimmung der aeroben Keimzahl bei 30 °C - Tropfplattenverfahren.
Poslední aktualizace: 23.04.2025 (Počet položek: 2 197 336)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.