Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Microbiological analysis of meat and meat products; aerobic count at 30 °C; spatula method and method with poured plates (reference method).
Automaticky přeložený název:
Mikrobiologický rozbor masa a masných výrobků; aerobních mikroorganismů při 30 ° C; Metoda a způsob špachtle s litým deskami (Referenční metoda).
NORMA vydána dne 1.2.1984
Označení normy: DIN 10161-1:1984-02
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.2.1984
Kód zboží: NS-182188
Počet stran: 4
Přibližná hmotnost: 12 g (0.03 liber)
Země: Německá technická norma
Kategorie: Technické normy DIN
Mikrobiologische Untersuchung von Fleisch und Fleischerzeugnissen; Bestimmung der aeroben Keimzahl bei 30 °C; Spatel- und Plattengußverfahren (Referenzverfahren).
Poslední aktualizace: 28.04.2025 (Počet položek: 2 197 482)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.