Norma DIN 10109:2016-05 1.5.2016 náhled

DIN 10109:2016-05

Microbiological analysis of meat and meat products - Determination of aerobic grown latic acid bacteria - Spatula method.

Automaticky přeložený název:

Mikrobiologický rozbor masa a masných výrobků - Stanovení aerobních pěstovaných bakterií latic kyselina - metoda špachtlí.



NORMA vydána dne 1.5.2016


Jazyk
Provedení
DostupnostSKLADEM
Cena1 323.60 bez DPH
1 323.60

Informace o normě:

Označení normy: DIN 10109:2016-05
Datum vydání normy: 1.5.2016
Kód zboží: NS-636281
Počet stran: 12
Přibližná hmotnost: 36 g (0.08 liber)
Země: Německá technická norma
Kategorie: Technické normy DIN

Kategorie - podobné normy:

Mikrobiologie potravin
Maso, masné výrobky

Anotace textu normy DIN 10109:2016-05 :

Mikrobiologische Untersuchung von Fleisch und Fleischerzeugnissen - Bestimmung von aerob wachsenden Milchsäurebakterien - Spatelverfahren.

Doporučujeme:




Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.