Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Microbiological analysis of meat and meat products - Determination of aerobic grown latic acid bacteria - Spatula method.
Automaticky přeložený název:
Mikrobiologický rozbor masa a masných výrobků - Stanovení aerobních pěstovaných bakterií latic kyselina - metoda špachtlí.
NORMA vydána dne 1.5.2016
Označení normy: DIN 10109:2016-05
Datum vydání normy: 1.5.2016
Kód zboží: NS-636281
Počet stran: 12
Přibližná hmotnost: 36 g (0.08 liber)
Země: Německá technická norma
Kategorie: Technické normy DIN
Mikrobiologische Untersuchung von Fleisch und Fleischerzeugnissen - Bestimmung von aerob wachsenden Milchsäurebakterien - Spatelverfahren.
Poslední aktualizace: 10.07.2025 (Počet položek: 2 207 970)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.