NEPLATNÁ DIN 10050-5:1999-09 1.9.1999 náhled

DIN 10050-5:1999-09

Testing of butter wrappers - Part 5: Determination of fat stability of the surface contacting the butter during continuous charge.

Automaticky přeložený název:

Testování másla obalů - Část 5: Stanovení tuku stability povrchu ve styku s máslem při trvalém poplatku.



NORMA vydána dne 1.9.1999


Jazyk
Provedení
DostupnostSKLADEM
Cena998.50 bez DPH
998.50

Informace o normě:

Označení normy: DIN 10050-5:1999-09
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.9.1999
Kód zboží: NS-182122
Počet stran: 3
Přibližná hmotnost: 9 g (0.02 liber)
Země: Německá technická norma
Kategorie: Technické normy DIN

Anotace textu normy DIN 10050-5:1999-09 :

Prüfung von Buttereinwicklern - Teil 5: Bestimmung der Fettbeständigkeit der der Butter anliegenden Seite bei Dauerbelastung.

Doporučujeme:




Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.