Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Testing of butter wrappers - Part 5: Determination of fat stability of the surface contacting the butter during continuous charge.
Automaticky přeložený název:
Testování másla obalů - Část 5: Stanovení tuku stability povrchu ve styku s máslem při trvalém poplatku.
NORMA vydána dne 1.9.1999
Označení normy: DIN 10050-5:1999-09
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.9.1999
Kód zboží: NS-182122
Počet stran: 3
Přibližná hmotnost: 9 g (0.02 liber)
Země: Německá technická norma
Kategorie: Technické normy DIN
Prüfung von Buttereinwicklern - Teil 5: Bestimmung der Fettbeständigkeit der der Butter anliegenden Seite bei Dauerbelastung.
Poslední aktualizace: 28.04.2025 (Počet položek: 2 197 482)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.