ČSN ISO 21247 (010282)

Systémy statistických přejímek s přejímacím číslem nula a postupy statistické regulace propojené pro přejímku produktů.



NORMA vydána dne 1.9.2007


Jazyk
Provedení
DostupnostSKLADEM
Cena359.00 bez DPH
359.00

Informace o normě:

Označení normy: ČSN ISO 21247
Třídící znak: 010282
Katalogové číslo: 79201
Datum vydání normy: 1.9.2007
Počet stran: 44
Přibližná hmotnost: 132 g (0.29 liber)
Země: Česká technická norma
Kategorie: Technické normy ČSN

Kategorie - podobné normy:

Aplikace statistických metod

Anotace textu normy ČSN ISO 21247 (010282):

poskytuje jako první norma ISO propojený systém statistických přejímek a systém statistické regulace procesu, který - je rozpracován pro přejímací plány s přejímacím číslem nula spolu se statistickou regulací procesu, - lze použít ve všech typech procesů, kde se využívá kontrola srovnáváním a/nebo kontrola měřením a kde proces má charakter sériové výroby nebo plynulé výroby (výroby na pase) - který pro každou z právě uvedených variant nabízí informace o účinnosti celého systému kontroly formou číselných hodnot operativních charakteristik a to jak pro pravděpodobnosti přijetí při daných úrovních jakosti, tak pro úrovně jakosti v procesu na třech úrovních pravděpodobnosti přijetí (0,95; 0,50 a 0,10) - představuje dynamický systém schopný reagovat na změny v úrovni jakosti procesu formou přechodových pravidel, jejichž aplikace umožňuje ovládání procesu na třech úrovních přísnosti procesu (normální, zpřísněné a zmírněné) v závislosti na vývoji jakosti procesu. Tím se pro každou z výše uvedených variant typu procesu nabízí vždy nejhospodárnější forma pro aktuální stav procesu z pohledu minimalizace celkových nákladů vynaložených na kontrolu a řízení vlastního procesu

Odebírejte informace o nově vydaných normách ZDARMA:

Chcete pravidelně odebírat informace o nově vycházejících normách z celého světa a to zcela zdarma?
Přihlašte se k odběru. Vše je velice jednoduché a absolutně ZDARMA.
Na výběr máte vydavatele z celého světa.


Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací / Rozumím