ČSN ISO 19662 (570517)

Mléko - Stanovení obsahu tuku - acidobutyrometricky (Gerberova metoda).

Přeložit název

NORMA vydána dne 1.2.2024


Jazyk
Provedení
DostupnostSKLADEM
Cena223.00 bez DPH
223.00

Informace o normě:

Označení normy: ČSN ISO 19662
Třídící znak: 570517
Katalogové číslo: 518821
Datum vydání normy: 1.2.2024
Kód zboží: NS-1165079
Počet stran: 20
Přibližná hmotnost: 60 g (0.13 liber)
Země: Česká technická norma
Kategorie: Technické normy ČSN

Kategorie - podobné normy:

Mléko a mléčné výrobky všeobecně

Anotace textu normy ČSN ISO 19662 (570517):

Tento dokument specifikuje metodu acidobutyrometrickou neboli "Gerberovu" pro stanovení obsahu tuku v mléce. Je použitelný pro plnotučné a částečně odstředěné mléko. Je rovněž použitelný pro mléko obsahující povolené konzervační látky (dichroman draselný, bronopol). Nevztahuje se na "formalínové" mléko ani na mléka, která byla ošetřena homogenizací

Doporučujeme:




Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.