Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Mléko - Stanovení obsahu tuku - acidobutyrometricky (Gerberova metoda).
Přeložit název
NORMA vydána dne 1.2.2024
Označení normy: ČSN ISO 19662
Třídící znak: 570517
Katalogové číslo: 518821
Datum vydání normy: 1.2.2024
Kód zboží: NS-1165079
Počet stran: 20
Přibližná hmotnost: 60 g (0.13 liber)
Země: Česká technická norma
Kategorie: Technické normy ČSN
Tento dokument specifikuje metodu acidobutyrometrickou neboli "Gerberovu" pro stanovení obsahu tuku v mléce. Je použitelný pro plnotučné a částečně odstředěné mléko.
Je rovněž použitelný pro mléko obsahující povolené konzervační látky (dichroman draselný, bronopol).
Nevztahuje se na "formalínové" mléko ani na mléka, která byla ošetřena homogenizací
Poslední aktualizace: 14.01.2025 (Počet položek: 2 219 679)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.