Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Sýry, sýry s kůrou a tavené sýry - Stanovení obsahu natamycinu - Část 2: Metoda vysokoúčinné kapalinové chromatografie pro sýry, sýry s kůrou a tavené sýry (Norma k přímému použití jako ČSN).
Přeložit název
NORMA vydána dne 1.11.2018
Označení normy: ČSN EN ISO 9233-2
Třídící znak: 571010
Katalogové číslo: 505540
Datum vydání normy: 1.11.2018
Kód zboží: NS-903518
Počet stran: 28
Přibližná hmotnost: 84 g (0.19 liber)
Země: Česká technická norma
Kategorie: Technické normy ČSN
This document specifies a method for the determination of natamycin mass fraction in cheese, cheese rind and processed cheese of above 0,5 mg/kg and of the surface-area-related natamycin mass in cheese rind of above 0,03 mg/dm2
Poslední aktualizace: 11.05.2025 (Počet položek: 2 199 037)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.