Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Živočišné a rostlinné tuky a oleje - Stanovení obsahu vody - Metoda Karl Fischera (za nepřítomnosti pyridinu) (Norma k přímému použití jako ČSN).
Přeložit název
NORMA vydána dne 1.8.2017
Označení normy: ČSN EN ISO 8534
Třídící znak: 588727
Katalogové číslo: 502488
Datum vydání normy: 1.8.2017
Kód zboží: NS-689198
Počet stran: 24
Přibližná hmotnost: 72 g (0.16 liber)
Země: Česká technická norma
Kategorie: Technické normy ČSN
This document specifies a method for the determination of the water content of animal and vegetable fats and oils (hereinafter referred to as fats) using Karl Fischer apparatus and a reagent which is free of pyridine. Milk and milk products (or fat coming from milk and milk products) are excluded from the scope of this document
Chcete mít jistotu, že používáte pouze platné technické normy?
Nabízíme Vám řešení, které Vám zajistí měsíční přehled o aktuálnosti norem, které používáte.
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 26.07.2024 (Počet položek: 2 339 085)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.