Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Obiloviny a mlýnské výrobky - Stanovení viskozity mouky - Metoda s použitím amylografu (Norma k přímému použití jako ČSN).
Přeložit název
NORMA vydána dne 1.7.2016
Označení normy: ČSN EN ISO 7973
Třídící znak: 461003
Katalogové číslo: 99686
Datum vydání normy: 1.7.2016
Kód zboží: NS-641591
Počet stran: 20
Přibližná hmotnost: 60 g (0.13 liber)
Země: Česká technická norma
Kategorie: Technické normy ČSN
This International Standard specifies a method using an amylograph for determining the viscosity of a Suspension of flour in watet -, in which the starch is gelatinized by heating, in Order io assess the conditions of gelatinization of the flour and so judge whether there is any alpha-amylase activity.
This method is applicable to wheat and rye flour and also to wheat and rye grain
Poslední aktualizace: 02.01.2025 (Počet položek: 2 218 400)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.