ČSN EN ISO 6887-5 (560102)

Mikrobiologie potravinového řetězce - Příprava analytických vzorků, výchozí suspenze a desetinásobných ředění pro mikrobiologické zkoušení - Část 5: Specifická pravidla pro vzorky mléka a mléčných výrobků.

Přeložit název

NORMA vydána dne 1.12.2020


Jazyk
Provedení
DostupnostSKLADEM
Cena223.00 bez DPH
223.00

Informace o normě:

Označení normy: ČSN EN ISO 6887-5
Třídící znak: 560102
Katalogové číslo: 511626
Datum vydání normy: 1.12.2020
Kód zboží: NS-1011286
Počet stran: 16
Přibližná hmotnost: 48 g (0.11 liber)
Země: Česká technická norma
Kategorie: Technické normy ČSN

Kategorie - podobné normy:

Mikrobiologie potravin

Anotace textu normy ČSN EN ISO 6887-5 (560102):

Tento dokument specifikuje pravidla pro přípravu vzorků mléka a mléčných výrobků a jejich suspenzí pro mikrobiologické zkoušení v případě, že vzorky vyžadují odlišnou přípravu od obecných metod uvedených v ISO 6887-1. Tento dokument nezahrnuje přípravu vzorků pro metody stanovení počtu ani pro metody průkazu, které mají podrobnosti o přípravě uvedeny v příslušných mezinárodních normách. Tento dokument je určený pro použití ve spojení s ISO 6887-1

Doporučujeme:

Aktualizace zákonů

Chcete mít jistotu o platnosti užívaných předpisů?
Nabízíme Vám řešení, abyste mohli používat stále platné (aktuální) legislativní předpisy.
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.




Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.