Změna ČSN EN ISO 6887-3:2019/A1 1.5.2021 náhled

ČSN EN ISO 6887-3:2019/A1 (560102)

Mikrobiologie potravinového řetězce - Příprava analytických vzorků, výchozí suspenze a desetinásobných ředění pro mikrobiologické zkoušení - Část 3: Specifická pravidla pro vzorky ryb a produktů rybolovu.

Přeložit název

NORMA vydána dne 1.5.2021


Jazyk
Provedení
DostupnostSKLADEM
Cena120.00 bez DPH
120.00

Informace o normě:

Označení normy: ČSN EN ISO 6887-3:2019/A1
Třídící znak: 560102
Katalogové číslo: 512426
Poznámka: Změna
Datum vydání normy: 1.5.2021
Kód zboží: NS-1023440
Počet stran: 8
Přibližná hmotnost: 24 g (0.05 liber)
Země: Česká technická norma
Kategorie: Technické normy ČSN

Kategorie - podobné normy:

Mikrobiologie potravin

Tato změna (oprava) patří k této normě:

ČSN EN ISO 6887-3 (560102)

Mikrobiologie potravinového řetězce - Příprava analytických vzorků, výchozí suspenze a desetinásobných ředění pro mikrobiologické zkoušení - Část 3: Specifická pravidla pro vzorky ryb a produktů rybolovu.

Norma vydána dne 1.7.2019

Vybrané provedení:
Česky -
Tištěné (223.00 CZK)


Zobrazit všechny technické informace
223.00


SKLADEM

Odebírejte informace o nově vydaných normách ZDARMA:

Chcete pravidelně odebírat informace o nově vycházejících normách z celého světa a to zcela zdarma?
Přihlašte se k odběru. Vše je velice jednoduché a absolutně ZDARMA.
Na výběr máte vydavatele z celého světa.




Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.