Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Mikrobiologie potravinového řetězce - Úprava analytických vzorků, příprava výchozí suspenze a desetinásobných ředění pro mikrobiologické zkoušení - Část 3: Specifická pravidla pro vzorky ryb a rybích výrobků (Norma k přímému použití jako ČSN).
Přeložit název
NORMA vydána dne 1.10.2017
Označení normy: ČSN EN ISO 6887-3
Třídící znak: 560102
Katalogové číslo: 502814
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.10.2017
Kód zboží: NS-796835
Počet stran: 32
Přibližná hmotnost: 96 g (0.21 liber)
Země: Česká technická norma
Kategorie: Technické normy ČSN
Chcete mít jistotu o platnosti užívaných předpisů?
Nabízíme Vám řešení, abyste mohli používat stále platné (aktuální) legislativní předpisy.
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 04.12.2024 (Počet položek: 2 210 925)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.