Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Mikrobiologie potravin a krmiv - Úprava analytických vzorků, příprava výchozí suspenze a desetinásobných ředění - Část 2: Specifické pokyny pro vzorky masa a masných výrobků.
NORMA vydána dne 1.7.2004
Označení normy: ČSN EN ISO 6887-2
Třídící znak: 560102
Katalogové číslo: 70663
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.7.2004
Kód zboží: NS-169115
Počet stran: 20
Přibližná hmotnost: 60 g (0.13 liber)
Země: Česká technická norma
Kategorie: Technické normy ČSN
Chcete pravidelně odebírat informace o nově vycházejících normách z celého světa a to zcela zdarma?
Přihlašte se k odběru. Vše je velice jednoduché a absolutně ZDARMA.
Na výběr máte vydavatele z celého světa.
Poslední aktualizace: 18.04.2024 (Počet položek: 2 859 866)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.