Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Mikrobiologie potravinového řetězce - Příprava analytických vzorků, výchozí suspenze a desetinásobných ředění pro mikrobiologické zkoušení - Část 2: Specifická pravidla pro vzorky masa a masných výrobků.
Přeložit název
NORMA vydána dne 1.6.2018
Označení normy: ČSN EN ISO 6887-2
Třídící znak: 560102
Katalogové číslo: 505230
Datum vydání normy: 1.6.2018
Kód zboží: NS-848674
Počet stran: 16
Přibližná hmotnost: 48 g (0.11 liber)
Země: Česká technická norma
Kategorie: Technické normy ČSN
Tento dokument specifikuje pravidla pro přípravu vzorků čerstvého, syrového a zpracovaného masa, drůbeže, zvěřiny a výrobků z nich a jejich suspenze pro mikrobiologické zkoušení v případě, že vzorky vyžadují přípravu odlišnou od metody popsané v ISO 6887-1, která definuje obecná pravidla pro přípravu výchozí suspenze a ředění pro mikrobiologické zkoušení
Poslední aktualizace: 01.01.2025 (Počet položek: 2 218 016)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.