Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Mikrobiologie potravin a krmiv - Úprava analytických vzorků, příprava výchozí suspenze a desetinásobných ředění - Část 2: Specifické pokyny pro vzorky masa a masných výrobků (Norma k přímému použití jako ČSN).
NORMA vydána dne 1.4.2004
Označení normy: ČSN EN ISO 6887-2
Třídící znak: 560106
Katalogové číslo: 69680
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.4.2004
Kód zboží: NS-169114
Počet stran: 28
Přibližná hmotnost: 84 g (0.19 liber)
Země: Česká technická norma
Kategorie: Technické normy ČSN
Poslední aktualizace: 08.05.2025 (Počet položek: 2 198 869)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.