Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Mikrobiologie potravinového řetězce - Příprava analytických vzorků, výchozí suspenze a desetinásobných ředění pro mikrobiologické zkoušení - Část 1: Obecná pravidla pro přípravu výchozí suspenze a desetinásobných ředění.
Přeložit název
NORMA vydána dne 1.7.2025
Označení normy: ČSN EN ISO 6887-1:2018/A1
Třídící znak: 560102
Katalogové číslo: 521730
Poznámka: Změna
Datum vydání normy: 1.7.2025
Kód zboží: NS-1224625
Počet stran: 9
Přibližná hmotnost: 27 g (0.06 liber)
Země: Česká technická norma
Kategorie: Technické normy ČSN
Mikrobiologie potravinového řetězce - Příprava analytických vzorků, výchozí suspenze a desetinásobných ředění pro mikrobiologické zkoušení - Část 1: Obecná pravidla pro přípravu výchozí suspenze a desetinásobných ředění.
Norma vydána dne 1.2.2018
Vybrané provedení:
Chcete mít jistotu o platnosti užívaných předpisů?
Nabízíme Vám řešení, abyste mohli používat stále platné (aktuální) legislativní předpisy.
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 02.07.2025 (Počet položek: 2 207 218)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.