Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Mikrobiologie potravin a krmiv - Úprava analytických vzorků, příprava výchozí suspenze a desetinásobných ředění - Část 1: Všeobecné pokyny pro přípravu výchozí suspenze a desetinásobných ředění.
NORMA vydána dne 1.9.1999
Označení normy: ČSN EN ISO 6887-1
Třídící znak: 560102
Katalogové číslo: 56926
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.9.1999
Kód zboží: NS-169113
Počet stran: 12
Přibližná hmotnost: 36 g (0.08 liber)
Země: Česká technická norma
Kategorie: Technické normy ČSN
Poslední aktualizace: 04.11.2024 (Počet položek: 2 209 323)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.