ČSN EN ISO 6886 (588774)

Živočišné a rostlinné tuky a oleje - Stanovení oxidační stability (zrychlený oxidační test) (Norma k přímému použití jako ČSN).

Přeložit název

NORMA vydána dne 1.10.2016


Jazyk
Provedení
DostupnostSKLADEM
Cena306.90 bez DPH
306.90

Informace o normě:

Označení normy: ČSN EN ISO 6886
Třídící znak: 588774
Katalogové číslo: 500414
Datum vydání normy: 1.10.2016
Kód zboží: NS-652370
Počet stran: 24
Přibližná hmotnost: 72 g (0.16 liber)
Země: Česká technická norma
Kategorie: Technické normy ČSN

Kategorie - podobné normy:

Živočišné a rostlinné tuky a oleje.

Anotace textu normy ČSN EN ISO 6886 (588774):

This International Standard specifies a method for the determination of the oxidative stability of fats and oils under extreme conditions that induce rapid oxidation: high temperature and high air flow. It does not allow determination of the stability of fats and oils at ambient temperatures, but it does allow a comparison of the efficacy of antioxidants added to fats and oils. The method is applicable to both virgin and refined animal and vegetable fats and oils. Milk and milk products (or fat coming from milk and milk products) are excluded from the scope of this International Standard. NOTE: The presence of volatile fatty acids and volatile acidic oxidation products prevents accurate measurement

ASME BPVC 2019 - předobjednávka

Již nyní si můžete objednat připravované vydání ASME BPVC (Mezinárodní předpisy pro kotle a tlakové nádoby - International Boiler and Pressure Vessel Code), které bude vydáno v červenci 2019.
Předobjednávka ASME - BPVC


Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací / Rozumím