Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Živočišné a rostlinné tuky a oleje - Stanovení anidisinového čísla (Norma k přímému použití jako ČSN).
Přeložit název
NORMA vydána dne 1.9.2016
Označení normy: ČSN EN ISO 6885
Třídící znak: 588777
Katalogové číslo: 500147
Datum vydání normy: 1.9.2016
Kód zboží: NS-650350
Počet stran: 20
Přibližná hmotnost: 60 g (0.13 liber)
Země: Česká technická norma
Kategorie: Technické normy ČSN
This International Standard specifies a method for the determination of the anisidine value in animal and vegetable fats and oils. This is a measure of the amount of aldehydes present (principally alfa, ß-unsaturated aldehydes). Milk and milk products (or fat coming from milk and milk products) are excluded from the scope of this International Standard
Poslední aktualizace: 26.07.2024 (Počet položek: 2 339 085)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.