Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Živočišné a rostlinné tuky a oleje - Stanovení vlhkosti a těkavých látek (Norma k přímému použití jako ČSN).
Přeložit název
NORMA vydána dne 1.12.2016
Označení normy: ČSN EN ISO 662
Třídící znak: 588801
Katalogové číslo: 500820
Datum vydání normy: 1.12.2016
Kód zboží: NS-668715
Počet stran: 20
Přibližná hmotnost: 60 g (0.13 liber)
Země: Česká technická norma
Kategorie: Technické normy ČSN
This International Standard specifies two methods for the determination, by drying, of the moisture and volatile matter content of animal or vegetable fats and oils: - method A, using a sand bath or hotplate; - method B, using a drying oven. Method A is applicable to all fats and oils. Method B is applicable only to non-drying fats and oils with an acid value less than 4. Under no circumstances are lauric oils be analysed by this method. Milk and milk products (or fat obtained from milk and milk products) are excluded from the Scope of this International Standard
Poslední aktualizace: 25.04.2024 (Počet položek: 2 896 007)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.