Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Kukuřice - Stanovení obsahu vlhkosti (v mletých zrnech a v celých zrnech).
Přeložit název
NORMA vydána dne 1.11.2021
Označení normy: ČSN EN ISO 6540
Třídící znak: 461016
Katalogové číslo: 513524
Datum vydání normy: 1.11.2021
Kód zboží: NS-1041188
Počet stran: 32
Přibližná hmotnost: 96 g (0.21 liber)
Země: Česká technická norma
Kategorie: Technické normy ČSN
Tento dokument udává dvě metody: - referenční metodu pro stanovení obsahu vlhkosti zrn kukuřice a mleté kukuřice, krup, krupice a kukuřičné mouky, viz kapitola 4; - rutinní metodu pro vyhodnocení obsahu vlhkosti v celých zrnech kukuřice, viz kapitola 5. Druhá uvedená metoda není vhodná pro expertní zprávy, kalibraci či kontrolu vlhkoměrů, protože vůči referenční metodě vykazuje významnou strannost (viz tabulka B.3)
Poslední aktualizace: 26.07.2024 (Počet položek: 2 339 085)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.