Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Živočišné a rostlinné tuky a oleje - Stanovení indexu lomu.
Přeložit název
NORMA vydána dne 1.10.2017
Označení normy: ČSN EN ISO 6320
Třídící znak: 588779
Katalogové číslo: 503468
Datum vydání normy: 1.10.2017
Kód zboží: NS-796832
Počet stran: 12
Přibližná hmotnost: 36 g (0.08 liber)
Země: Česká technická norma
Kategorie: Technické normy ČSN
Tento dokument specifikuje metodu stanovení indexu lomu živočišných a rostlinných tuků a olejů. Mléko a mléčné výrobky (nebo tuk pocházející z mléka a mléčných výrobků) jsou vyňaty z oblasti působnosti tohoto dokumentu.
Pomocí vhodného refraktometru se měří index lomu kapalného vzorku při určité teplotě
Chcete mít jistotu o platnosti užívaných předpisů?
Nabízíme Vám řešení, abyste mohli používat stále platné (aktuální) legislativní předpisy.
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 17.09.2025 (Počet položek: 2 234 360)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.