Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Sušené mléko a sušené mléčné výrobky - Stanovení obsahu vlhkosti (Referenční metoda).
Přeložit název
NORMA vydána dne 1.3.2024
Označení normy: ČSN EN ISO 5537
Třídící znak: 570832
Katalogové číslo: 518827
Datum vydání normy: 1.3.2024
Kód zboží: NS-1167267
Počet stran: 16
Přibližná hmotnost: 48 g (0.11 liber)
Země: Česká technická norma
Kategorie: Technické normy ČSN
Tento dokument specifikuje metodu stanovení obsahu vlhkosti všech druhů sušeného mléka a sušených mléčných výrobků. Podstatou zkoušky je sušení zkušebního podílu v sušárně nastavené na 87 °C po dobu 5 hodin, přičemž zkušebním podílem prochází suchý vzduch. Stanoví se úbytek hmotnosti zkušebního podílu (který souvisí s obsahem "nechemicky vázané" vody)
Poslední aktualizace: 13.03.2025 (Počet položek: 2 232 199)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.