ČSN EN ISO 5530-1 (461507)

Pšeničná mouka - Fyzikální vlastnosti těsta - Část 1: Stanovení absorpce vody a reologických vlastností pomocí farinografu (Norma k přímému použití jako ČSN).

Přeložit název

NORMA vydána dne 1.6.2025


Jazyk
Provedení
DostupnostSKLADEM
CenaNADOTAZ bez DPH
NA DOTAZ

Informace o normě:

Označení normy: ČSN EN ISO 5530-1
Třídící znak: 461507
Katalogové číslo: 521216
Datum vydání normy: 1.6.2025
Kód zboží: NS-1222006
Přibližná hmotnost: 300 g (0.66 liber)
Země: Česká technická norma
Kategorie: Technické normy ČSN

Doporučujeme:

Aktualizace technických norem

Chcete mít jistotu, že používáte pouze platné technické normy?
Nabízíme Vám řešení, které Vám zajistí měsíční přehled o aktuálnosti norem, které používáte.

Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.




Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.