Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Pšeničná mouka - Fyzikální vlastnosti těsta - Část 1: Stanovení absorpce vody a reologických vlastností pomocí farinografu (Norma k přímému použití jako ČSN).
Přeložit název
NORMA vydána dne 1.6.2025
Jazyk | |
Provedení |
|
Dostupnost | SKLADEM |
Cena | NADOTAZ bez DPH |
NA DOTAZ |
Označení normy: ČSN EN ISO 5530-1
Třídící znak: 461507
Katalogové číslo: 521216
Datum vydání normy: 1.6.2025
Kód zboží: NS-1222006
Přibližná hmotnost: 300 g (0.66 liber)
Země: Česká technická norma
Kategorie: Technické normy ČSN
Chcete mít jistotu, že používáte pouze platné technické normy?
Nabízíme Vám řešení, které Vám zajistí měsíční přehled o aktuálnosti norem, které používáte.
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 02.06.2025 (Počet položek: 2 203 752)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.