ČSN EN ISO 52018-1 (730337)

Energetická náročnost budov - Indikátory pro částečné požadavky ENB vztahující se k tepelné rovnováze a vlastnostem prvků - Část 1: Přehled možností (Norma k přímému použití jako ČSN).

Přeložit název

NORMA vydána dne 1.3.2018


Jazyk
Provedení
DostupnostSKLADEM
Cena493.90 bez DPH
493.90

Informace o normě:

Označení normy: ČSN EN ISO 52018-1
Třídící znak: 730337
Katalogové číslo: 503681
Datum vydání normy: 1.3.2018
Kód zboží: NS-808973
Počet stran: 60
Přibližná hmotnost: 180 g (0.40 liber)
Země: Česká technická norma
Kategorie: Technické normy ČSN

Kategorie - podobné normy:

Tepelné izolace

Anotace textu normy ČSN EN ISO 52018-1 (730337):

assessment standards produces a great number of overall and partial EPB indicators as outputs, which can be used for different purposes. This document deals with the use as requirement of partial EPB indicators related to the fabric and related to the thermal balance of the building. Thermal balance aspects concern both the heating and cooling needs and the free floating temperatures, especially with respect to overheating or too cold indoor temperatures. This document can support both private parties and public regulators (and all stakeholders involved in the regulatory process) with the "post-processing" of these outputs. This document provides standardized tables for reporting, in a structured and transparent manner, the choices that are to be made with respect to the partial EPB requirements covered by this document. The tables are non-restrictive, thus allowing for full regulatory flexibility. NOTE: Table 1 in the Introduction shows the relative position of this document within the set of EPB standards in the context of the modular structure as set out in ISO 52000-1

ASME BPVC 2019 - předobjednávka

Již nyní si můžete objednat připravované vydání ASME BPVC (Mezinárodní předpisy pro kotle a tlakové nádoby - International Boiler and Pressure Vessel Code), které bude vydáno v červenci 2019.
Předobjednávka ASME - BPVC


Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací / Rozumím