Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Máslo - Stanovení obsahu vody, tukuprosté sušiny a tuku - Část 1: Stanovení obsahu vody (Referenční metoda).
NORMA vydána dne 1.9.2003
Označení normy: ČSN EN ISO 3727-1
Třídící znak: 571603
Katalogové číslo: 68419
Datum vydání normy: 1.9.2003
Kód zboží: NS-168203
Počet stran: 12
Přibližná hmotnost: 36 g (0.08 liber)
Země: Česká technická norma
Kategorie: Technické normy ČSN
Uvedená část normy specifikuje referenční metodu pro stanovení pro stanovení obsahu vody v másle. Popisuje postup stanovení, kdy známý podíl másla se suší s přídavkem pemzy při (102+2) C. Zbývající sušina se zváží a vypočte se ztráta hmotnosti. Obsah vody se vyjadřuje jako hmotnostní podíl v procentech.
12.1.1966
NEPLATNÁ
22.10.1985
NEPLATNÁ
9.10.1979
NEPLATNÁ
9.10.1979
NEPLATNÁ
9.10.1979
1.9.2003
Chcete pravidelně odebírat informace o nově vycházejících normách z celého světa a to zcela zdarma?
Přihlašte se k odběru. Vše je velice jednoduché a absolutně ZDARMA.
Na výběr máte vydavatele z celého světa.
Poslední aktualizace: 21.12.2024 (Počet položek: 2 216 840)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.