Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Udržitelné a sledovatelné kakao - Část 2: Výkonnostní požadavky (související s ekonomickými, sociálními a environmentálními aspekty) (Norma k přímému použití jako ČSN).
Přeložit název
NORMA vydána dne 1.12.2020
Označení normy: ČSN EN ISO 34101-2
Třídící znak: 560579
Katalogové číslo: 510947
Datum vydání normy: 1.12.2020
Kód zboží: NS-1011279
Počet stran: 36
Přibližná hmotnost: 108 g (0.24 liber)
Země: Česká technická norma
Kategorie: Technické normy ČSN
This document specifies performance requirements related to economic, social and environmental aspects for sustainable cocoa bean production, including post-harvest processes, if applicable.
NOTE - Post-harvest processes include pod-breaking, fermentation, drying, sorting, packing, transport and storage of cocoa beans.
Only organizations that fulfil both the cocoa sustainability management system requirements of either ISO 34101 1 or ISO 34101 4:2019, Annex A or B, and the performance requirements of this document can claim their cocoa beans have been sustainably produced
Poslední aktualizace: 19.12.2024 (Počet položek: 2 216 019)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.