Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Živočišné a rostlinné tuky a oleje - Stanovení peroxidového čísla - Potenciometrické stanovení koncového bodu.
NORMA vydána dne 1.6.2015
Označení normy: ČSN EN ISO 27107
Třídící znak: 588778
Katalogové číslo: 97586
Datum vydání normy: 1.6.2015
Kód zboží: NS-588913
Počet stran: 16
Přibližná hmotnost: 48 g (0.11 liber)
Země: Česká technická norma
Kategorie: Technické normy ČSN
Tato mezinárodní norma specifikuje metodu potenciometrického stanovení koncového bodu peroxidového čísla živočišných a rostlinných tuků a olejů, v miliekvivalentech aktivního kyslíku na kilogram. Tato metoda je použitelná pro všechny živočišné a rostlinné tuky a oleje, pro mastné kyseliny a jejich směsi s peroxidovým číslem od 0 meq do 30 meq aktivního kyslíku na kilogram. Tato metoda je také použitelná pro margaríny a tuky s různým obsahem vody. Tato metoda není použitelná pro mléčné tuky nebo lecitin
Poslední aktualizace: 24.04.2024 (Počet položek: 2 895 425)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.