Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Definice a technická kritéria pro potraviny a složky potravin vhodné pro vegetariány nebo vegany a pro označování a tvrzení (Norma k přímému použití jako ČSN).
Přeložit název
NORMA vydána dne 1.7.2024
Označení normy: ČSN EN ISO 23662
Třídící znak: 569616
Katalogové číslo: 519257
Datum vydání normy: 1.7.2024
Kód zboží: NS-1188560
Počet stran: 20
Přibližná hmotnost: 60 g (0.13 liber)
Země: Česká technická norma
Kategorie: Technické normy ČSN
document specifies the definitions and technical criteria to be fulfilled for foods and food ingredients to be suitable for vegetarians (including ovo-lacto-, ovo- and lacto-vegetarians) or vegans as well as for food labelling and claims.
It is applicable to business-to-business communication (B2B), to the food trade, and to food labelling and claims. The definitions and technical criteria apply only post-harvest/collecting.
It does not apply to human safety, environmental safety, socio-economic considerations (e.g. fair trade, animal welfare), religious beliefs and the characteristics of packaging materials
Poslední aktualizace: 04.02.2025 (Počet položek: 2 223 548)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.