Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Mikrobiologie potravinového řetězce - Detekce a kvantifikace histaminu v rybách a produktech rybolovu - HPLC metoda.
Přeložit název
NORMA vydána dne 1.12.2018
Označení normy: ČSN EN ISO 19343
Třídící znak: 560113
Katalogové číslo: 506419
Datum vydání normy: 1.12.2018
Kód zboží: NS-905856
Počet stran: 20
Přibližná hmotnost: 60 g (0.13 liber)
Země: Česká technická norma
Kategorie: Technické normy ČSN
Tato norma specifikuje metodu vysokoúčinné kapalinové chromatografie (HPLC) pro stanovení histaminu v rybách a produktech rybolovu (rybí omáčky, ryby ošetřené působením enzymů ve slaném nálevu atd.) určených k lidské spotřebě
Poslední aktualizace: 25.04.2024 (Počet položek: 2 896 007)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.