ČSN EN ISO 19343 (560113)

Mikrobiologie potravinového řetězce - Detekce a kvantifikace histaminu v rybách a produktech rybolovu - HPLC metoda.

Přeložit název

NORMA vydána dne 1.12.2018


Jazyk
Provedení
DostupnostSKLADEM
Cena223.00 bez DPH
223.00

Informace o normě:

Označení normy: ČSN EN ISO 19343
Třídící znak: 560113
Katalogové číslo: 506419
Datum vydání normy: 1.12.2018
Kód zboží: NS-905856
Počet stran: 20
Přibližná hmotnost: 60 g (0.13 liber)
Země: Česká technická norma
Kategorie: Technické normy ČSN

Kategorie - podobné normy:

Mikrobiologie potravin

Anotace textu normy ČSN EN ISO 19343 (560113):

Tato norma specifikuje metodu vysokoúčinné kapalinové chromatografie (HPLC) pro stanovení histaminu v rybách a produktech rybolovu (rybí omáčky, ryby ošetřené působením enzymů ve slaném nálevu atd.) určených k lidské spotřebě

Doporučujeme:




Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.