Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Máslo, jedlé tukové emulze a roztíratelné tuky - Stanovení obsahu tuku (Referenční metoda) (Norma k přímému použití jako ČSN).
NORMA vydána dne 1.4.2004
Označení normy: ČSN EN ISO 17189
Třídící znak: 571604
Katalogové číslo: 69373
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.4.2004
Kód zboží: NS-166767
Počet stran: 24
Přibližná hmotnost: 72 g (0.16 liber)
Země: Česká technická norma
Kategorie: Technické normy ČSN
Poslední aktualizace: 26.07.2024 (Počet položek: 2 339 085)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.