Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Potraviny - Stanovení obsahu celkového dusíku spalováním podle Dumasovy metody a výpočet obsahu hrubého proteinu - Část 1: Olejniny a krmiva (Norma k přímému použití jako ČSN).
NORMA vydána dne 1.4.2009
Označení normy: ČSN EN ISO 16634-1
Třídící znak: 461086
Katalogové číslo: 83151
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.4.2009
Kód zboží: NS-166685
Počet stran: 44
Přibližná hmotnost: 132 g (0.29 liber)
Země: Česká technická norma
Kategorie: Technické normy ČSN
Chcete mít jistotu o platnosti užívaných předpisů?
Nabízíme Vám řešení, abyste mohli používat stále platné (aktuální) legislativní předpisy.
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 29.12.2024 (Počet položek: 2 217 921)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.