Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Mikrobiologie potravin a krmiv - Prvovýroba - Techniky odběru vzorků.
NORMA vydána dne 1.11.2013
Označení normy: ČSN EN ISO 13307
Třídící znak: 560101
Katalogové číslo: 94123
Datum vydání normy: 1.11.2013
Kód zboží: NS-165307
Počet stran: 20
Přibližná hmotnost: 60 g (0.13 liber)
Země: Česká technická norma
Kategorie: Technické normy ČSN
Tato mezinárodní norma specifikuje techniky odběru vzorků v prvovýrobě potravin živočišného původu pro průkaz nebo stanovení počtu životaschopných mikroorganismů se zvláštním zřetelem na původce onemocnění z potravin. Tato mezinárodní norma není určena k použití v diagnostice onemocnění zvířat
NEPLATNÁ
1.1.2009
NEPLATNÁ
1.9.2009
1.12.2011
1.12.2011
NEPLATNÁ
1.2.2011
NEPLATNÁ
1.7.2012
Chcete pravidelně odebírat informace o nově vycházejících normách z celého světa a to zcela zdarma?
Přihlašte se k odběru. Vše je velice jednoduché a absolutně ZDARMA.
Na výběr máte vydavatele z celého světa.
Poslední aktualizace: 17.04.2025 (Počet položek: 2 197 070)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.