Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Mléko a mléčné výrobky - Stanovení aktivity alkalické fosfatázy - Část 2: Fluorimetrická metoda pro sýry (Norma k přímému použití jako ČSN).
Přeložit název
NORMA vydána dne 1.10.2024
Označení normy: ČSN EN ISO 11816-2
Třídící znak: 570532
Katalogové číslo: 519924
Datum vydání normy: 1.10.2024
Kód zboží: NS-1198959
Počet stran: 32
Přibližná hmotnost: 96 g (0.21 liber)
Země: Česká technická norma
Kategorie: Technické normy ČSN
This document specifies a fluorimetric method for the determination of alkaline phosphatase (ALP) (EC 3.1.3.1) activity in cheese.
This method is applicable to soft cheeses, semi-hard and hard cheeses provided that the mould is only on the surface of the cheese and not also in the inner part (e.g. blue veined cheeses). For large hard cheeses, specific conditions of sampling apply
Poslední aktualizace: 29.12.2024 (Počet položek: 2 217 921)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.