Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Elektrické trouby s nucenou konvekcí, parní trouby a kombinované trouby pro profesionální použití - Zkušební metody pro měření funkce (Norma k přímému použití jako ČSN).
Přeložit název
NORMA vydána dne 1.7.2025
Označení normy: ČSN EN 50733
Třídící znak: 361060
Katalogové číslo: 521733
Datum vydání normy: 1.7.2025
Kód zboží: NS-1224560
Počet stran: 36
Přibližná hmotnost: 108 g (0.24 liber)
Země: Česká technická norma
Kategorie: Technické normy ČSN
This document applies to electric forced convection ovens, steam cookers and combination ovens for professional use.
These appliances are used in professional kitchens, such as restaurants, canteens, hospitals and in businesses such as butcher shops.
These appliances are designed for one or more of the following cooking methods: blanching, frying, steaming, proofing, roasting, toasting, au gratin, sous vide cooking, et
Chcete mít jistotu, že používáte pouze platné technické normy?
Nabízíme Vám řešení, které Vám zajistí měsíční přehled o aktuálnosti norem, které používáte.
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 05.12.2025 (Počet položek: 2 248 732)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.